субота, 28 лютого 2015 р.

Весна це не тільки bloom.

З чого починається весна?
Ранковий дощ змусить тебе взути гумовці. А якийсь самотній кіт неодмінно заведе серенаду під твоїм вікном. Нарешті продаватимуть свіжу редиску. А сотні продавців по місту надокучатимуть тобі :" Купіть проліски для дівчини".Дерева вже не танцюватимуть стриптиз, а навпаки ховатимуться за надокучливим гудінням бджіл.  Сонце буде холодним і непривітним, а небо віддаватиме сіризною. У твоїх навушниках гримітиме " Майже весна". Це пора коли під твоєю шкірою проростуть непомітні корінці, а венами тектиме еліксир.
Тільки не п'яній.




четвер, 26 лютого 2015 р.

Lost.

Десь між ранком і вечором.
Між тінню і сівтлом.
Між зелених і карих очей.
Загубились у світі.
Дві крихітні іскри.
Володарки наших сердець.
©




Так мало треба.

Губи коралового відтінку і очі неба.
Їй так мало треба,зовсім мало треба.
Дістати десь крила-два маленьких вітрила.
І летіти до сонця,крізь серця віконце.
Розфарбовувати квіти і з вітрами гомоніти.
Зустрічати світанки і їсти сніданки.
Цілувати скроні і гріти долоні.
На балконі стояти і зорі рахувати.
Пошепки розмовляти і його цілувати...
©



субота, 21 лютого 2015 р.

Темрява.

Прислухайся до стукоту підборів на порожній вулиці. Відчини вікно. Вдихни морозного повітря осіннім вечором. Вслухайся в шум машин,який далеким відлунням доноситься до твоєї кімнати. Тисячі,мільйони вогнів освітлюють місто. Та не освітлена твоя кімната. Ти любиш темряву. В ній здається все іншим,все справжнім,без масок. Повернися до ліжка,вікно не зачиняй. Дозволь місяцю освітити твою білу постіль. Дозволь легенькому вітерцю торкнутися його гарячого тіла. Притули його до себе. Обійми. Відчуй дихання. Проведи рукою по обличчю. Схопи погляд. Розчинись у ньому. Живи вже і зараз.

четвер, 19 лютого 2015 р.

НеРеальність.

Ти не приходь у мої сни.
І не дивися мені в очі.
Бо сни,на жаль,такі сумні.
Бо сни,на жаль,є не пророчі.
Я тільки образ бачу твій.
І відчуваю твою сутність.
А зранку будень,зранку сніг.
І синява,яка докучить.
Я хочу бачити Тебе.
Не силует твій обіймати.
Не бігати від тіней злих.
І не ховати,не ховатись.
Бо поки пташкою тріпоче,
щось між легеней і грудей.
То доти серцю не забути.
Тих теплих ранків і ночей.



вівторок, 17 лютого 2015 р.

Справжнім.

Як казав мій друг Вася :" перегортай сторінку,як листок в меню". Вчусь забувати непотрібні речі і людей.
 Як добре мати хороших друзів,людей,які розуміють з півслова,які завжди знаходять час .В день перед своїм сімнадцятиліттям,я щаслива лише тому що маю не велике коло людей, які вміють підтримувати,радити,сміятись,веселитись,бути щирими,простими у спілкуванні,цікавими ,різнобарвними і просто крутими. І коли стається щось погане то ти можеш просто поговорити з ними і вони скажуть "Валя,не переживай все буде добре". Вони вміють хвалити. Вони можуть стібатись по -дружньому. Вони не дивуються коли я поводжусь як ідіотка і співаю в 9 ранку в спальнику пісні Алли Барісавнай і Кіркорова. Вони не дивуються коли я говорю про всяку пошлятину або ж сміюсь як кінь. Я знаю,що можу подзвонити їм коли мені сумно. Я знаю,що з ними ніколи не буде сумно,чи буде це урок в школі, чи буде це намет, чи буде це один душ на двох, чи будемо ми коровою і слоном, чи буде це шампунь за 50 грн, чи буде це незіграна монополія, чи буде це батон з пікніком і дюшес на другому поверсі, чи будемо ми купувати трубочки і сходити з розуму на лавці,чи бачити голуба в траві,чи придумувати всяку рамантіку,чи сміятись коли все погано, або просто завжди сміятись, чи говорити про" твою ж пасту" і "верховний рис",чи бачити куски піци на небі, чи чекати з нетерпінням приїзду, чи просто зустрічатись і гуляти, чи підртимувати і казати не плач,чи проваджати додому ,чи  кликати коней, чи мастити п'ятки кремом або обличчя тортом,чи співати вот дас зе фокс сей, чи жарити картоплю і привозити подарунки один одному,чи отримувати лист на Новий Рік,чи робити один одному несподіванки,чи прикривати один одного,чи планувати майбутнє, чи пити улюблене какао з маршмелоу,чи ділитись яблуками,чи вітати один одного з маленькими перемогами, чи допомагати з англійською,чи допомагати нести пліцак,чи розказувати різні історії, обімнюватись книгами,знімати відео,бути коалою і деревом,ламати окуляри,слухати Стаса Міхайлова,кататись на клійонці,валитись в сніг і ходити з мокрою дупою,маститись шоколадом,любити ромашки,говорити ламаною польською,танцювати юного орла,бути єдинорогами,мріяти про Америку і Джонні, руки вверх-небо- Вакарчук,мріяти про трьох дітей і пса , любити нєжнасть і сочьнасть,їсти огірки і йогурти які привезла мама ааїахаха,танцювати,спати на дохлій миші ,чи бажати солодких снів і гарного дня,чи придумувати прогноз погоди,чи говорити англійською,чи любити чоловічі руки,чи прогулювати фізику,чи писати вірші,чи їсти розтоплені снікерси,чи брати один спальник на двох,чи худати,чи робити маньоври,чи їсти згуху з батоном,чи в анкеті улюблений предемет математика,чи ляльки барбі,чи танцювати вальс,чи тризуб на шиї,чи йти робити татуху,чи співати на концерті ОЕ,чи носити схожі капці,чи фотосесії в полі,чи битиись просто так, чи просто розуміти. Мій великий пазл,мої друзі,дякую!)
Також я надзвичайно щаслива з того,що я в 56! Дівчата ми просто чудові! Завтра нам 9 років,лише 9 років. Але ми всі разом,немов маленька сім'я. Кожна з вас по- своєму особлива і цікава. Кожна має якісь таланати,якісь мрії,якісь цілі. Кожна з вас вміє бути хорошою подругою. Кожна з вас маленька частинка, яка здатна творити великі речі!Дякую вам за гарні вихідні і теплі обійми!За цей рік ми зрозуміли,що можемо багато,коли разом.Бажаю нам більше перемог і справжньої дружби!
Можливо більшість і не зрозуміє цього всього,але ті кому треба,безперечно зрозуміють.
Дякую!


пʼятниця, 13 лютого 2015 р.

Йому не сняться сни.

Коли місяці уповні. Ви любите дивитись на велетенський місяць? Кажуть, якщо люди  в різних кінцях планети дивляться на місяць,то їхні погляди перетинаються. Якщо половинка далеко,то подивись на місяць,він відіб'ється в твоїх очах. В твоїх очах відібється Він або Вона.
Взагалі я люблю ніч. Вночі люди якісь особливі. Коли темно вони здатні говорити те,на що не наважуються вдень. Обожнюю ночі! Тобі не потрібно кудись втікати,щоб заховатись,просто дочекайся перших зірок, а потім можна вімкнути музику. Інколи хочеться таку щоб танцювати,але найчастіше якусь спокійну,якусь лайтову. Вночі має бути добре. Взагалі ночі повинні існувати для кохання і тихих розмов. Для ніжностей і трав'яного чаю.
А Він дуже швидко засинає. Так,ніби,хтось огортає його легким помахом крила і Він не встигає послухати колискову,яку для нього підготували зорі. Йому не сняться сни. В нього смарагдові очі.©

вівторок, 10 лютого 2015 р.

Full of Empty.

В мене якись такий дивний стан,  я сама не розумію який. Якась бісова фрустрація. Якась чортова невизначеність. Якісь дурні почуття які ніяк не згорять, які ніяк не зникнуть. Якась порожнеча наповнена тим що не дає спокою. Порожнеча яку вже нічим не можу заповнити. Як перестати себе мучити? Як навчитись забувати все? Як? Як викинути речі,які ніколи не викидаєш?!
Мені так мало тебе чорт забирай! В мене немає тебе. Все! Вистачить!